مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از اجراي طرح ملي «پايش و پالایش برچسب گذاری و نشانگرهاي رنگي تغذيهاي» در استان خبر داد.
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از اجراي طرح ملي «پايش و پالایش برچسب گذاری و نشانگرهاي رنگي تغذيهاي» در استان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ مهندس فریدون مومن افزود: این برنامه از بیست خردادماه آغاز و هر هفته اقدام به پایش و پالایش برچسب گذاری حداقل 25 محصول خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی تولیدی و یا وارداتی متفاوت به طور رندوم صورت گرفته است.
وی با بیان اینکه این برنامه درسطح عرضه بررسی خواهد شد، گفت: طبق این طرح دائما در دستور کار قرار خواهد گرفت و درصورت مواجهه با هر گونه عدم انطباق پیگیری های قانونی لازم تا حصول نتیجه بعمل خواهد آمد.
مهندس مومن اجرای این طرح را امری لازم دانست و افزود: پایش و پالایش برچسب فراورده های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در جهت ارتقاء سلامت مصرف کننده با هدف اطلاع رسانی صحیح و جلوگیری از گمراه شدن مصرف کنندگان از برنامه های عملیاتی و مهم به شمار می رود.
خبر؛ احمد حسینی